Barbeel gids / Barbeellezing

 

Barbelen is momenteel hot. In diverse bladen en op internet wordt steeds meer aandacht besteed aan barbeel. De barbeel is relatief gemakkelijk te vangen, toch komt er wel wat meer bij kijken dan even je haak beazen met kaas of een pellet en naar je top gaan zitten staren.

Niet iedereen is in de gelegenheid om even naar de grote of kleine rivieren in Nederland te rijden en te gaan barbelen. Ik doe de laatste jaren niet anders, heb dus ontzettend veel stek informatie en de benodigde materialen om op barbeel te gaan vissen.

Het fenomeen visgids is in het buitenland al een begrip, in Nederland is het over enige tijd ook ingeburgerd.

De visdag wordt op de persoon afgestemd, vooraf wordt via email of telefonisch contact gemaakt, en wordt de dagindeling besproken. Dat U daarbij geen visspullen hoeft mee te nemen is logisch ( mag wel) U krijgt de mogelijkheid om onder begeleiding de wereld van het barbeelvissen te ontdekken. Of dat nu het vissen op één stek is of kribhoppen wordt bepaald U zelf. Tijdens de visdag probeer ik zoveel mogelijk ins en outs van het barbelen te vertellen en over te brengen.

Aandachtspunten zullen zijn;

Gidsen op barbeel op de Waal, IJssel of andere rivieren

Uitleg benodigde materialen

Uitleg diverse aassoorten en mogelijkheden

Uitleg drillen

Uitleg behandeling barbeel

Uitleg diverse aasaanbiedingen

Uitleg fotografie

Uitleg diverse knopen

Diverse nuttige tips

 

 

Wilt u een dagje barbelen met me meemaken? Neem dan via onderstaand email of telefoonnummer contact met me op om een afspraak te maken. Ook voor een interessante lezing over de barbeel en de beleving daarvan kunt U bij mij terecht.

Frans Vogels barbeelconsultant

klik op de blauwe link voor email contact

06-33640363

 

Tip; Geef iemand een visdag cadeau